Фред Дърст: "Бяхме момент във времето, който приключи"

Pinterest LinkedIn +

Фред Дърст (Fred Durst) от Limp Bizkit заяви очевидното - че славните дни на бандата безвъзвратно са отминали. След като в края на 2011 г. групата се раздели с предишния си лейбъл – Interscope, и се присъедини към Cash Money, по-рано тази година музикантите обявиха, че подготвят два нови проекта за своите фенове.

В скорошно интервю за Kerrang! Дърст сподели някои разсъждания и равносметки, като това, че популярността на групата е спаднала драстично, тъй като много от някогашните им фенове са им обърнали гръб. Изпълнителят посочва, че бандата се е отказала от изпълнения в родината си след последното си турне в САЩ през 2006 г., тъй като единственото, на което се разчита там напоследък, е числото продадени албуми.

Фред Дърст подчертава още, че макар преди 12 години да са били една от най-големите групи в света, днес времето им вече е отминало. Което не означава, че Limp Bizkit се разпадат.

Limp Bizkit изгряха през 1997 г. с албума Three Dollar Bill, Yall$. Музиката им стана символ на цяло едно поколение, а групата се превърна в емблема на нео и рап метъл вълната в музиката.

Сподели.