Limp Bizkit: Не искаме Gold Cobra II

Pinterest LinkedIn +

Музикантите от Limp Bizkit в момента работят по предстоящия си седми студиен албум в Маями, Флорида, който се явява и първи със звукозаписната компания Cash Money Records, собственост на рапъра Lil Wayne.

За процеса на писане на песните китаристът на групата Wes Borland споделя, че все още с останалите пресяват различни идеи, за да видят кои са подходящи за създаването на новите парчета и кои ще отпаднат.

"В момента се движим в две различни посоки - първата е към много тежък звук, както в последния ни албум, като доразвивам техниката си на свирене още повече. Работим и по клубни хип-хоп тракове с китари и вокалите на Фред (Дърст). Идеите са от две различни места и тепърва започват да се преплитат, което е вълнуващо. Не искаме Gold Cobra II", споделя за процеса на писане Borland.

Миналата година Limp Bizkit се разделиха с предишния си лейбъл - Interscope, чрез който бяха издадени всичките им предишни албуми.

Групата се очаква да оглави голямо турне в Щатите, започващо през октомври, като съпорт група ще са Black Light Burns - страничният проект на китариста Wes Borland.

Сподели.