Формула 1 стартира с F1 Rocks шоу на Лени Кравиц и The Cranberries

Pinterest LinkedIn +

Лени Кравиц (Lenny Kravitz) ще бъде хедлайнер на първия за 2012 година гиг от сериите F1 Rocks, които съпътстват състезанията от най-комерсиалния автомобилен шампионат на планетата - Формула 1. Първият F1 Rocks ще се състои на 17 и 18 март в Мелбърн, Австралия, където ще се проведе и първият кръг от сезон 2012 от Формула 1 (на пистата Albert Park).

За Лени Кравиц турнето му в Австралия, част от което ще бъдат двете вечери на Sidney Myer Music Bowl, е първо от 18 години насам.

Освен неговата банда, на сцената ще излязат ирландците The Cranberries, които се събраха след 6-годишно прекъсване, както и австралийците Wolfmother, отличени с награда Grammy за "Най-добър рок пърформанс" за сингъла си Woman, които наскоро потвърдиха участие на Exit Festival 2012 в Нови Сад.

Следващите две събития от календара на третия сезон на F1 Rocks, зад чиято организация стоят Universal Music, са с дати 23 и 24 март – вторият състезателен уикенд от Шампионата, когато пилотите ще влязат в надпревара за Гран При на Малайзия на пистата Сепанг в Куала Лумпур.

Звездата в първата концертна вечер ще бъде австралийската поп дива Кайли Миноуг, а освен нея, на сцената на Petronas Twin Towers ще се качат ElecoldXhot, Reshmonu, James Baum и DJ Nadine.

Засега е потвърдено участието на местната брейкденс банда ElecoldXhot и във втората вечер на малайзийския F1 Rocks, чието централно събитие ще бъде сетът на Kelis.

Сподели.