Format B и Dusty Kid зад пулта в Escape

Pinterest LinkedIn +

Популярното германско дуо Format B ще гостува на клуб Escape на 20 декември. Ден по-рано, зад пулта в столичното заведение ще застане Dusty Kid.

Участието на Format B в Escape е част от световното турне на музикантите в подкрепа на първия им самостоятелен албум "Steam Circuit".

Дебютната продукция на Franziskus Sell и Jakob Hildenbrand, по- известни на клубната сцена като Format B, включва хитове като "Widow Maker", "Boing 030", "55 Cadillac King", "Edding 850".

Специален гост в Escape на 19-ти декември ще бъде "детето чудо" Dusty Kid (на снимката). Италианският диджей стартира клубната си кариера през 2005 г.,записвайки електро-техно хаус композиции за лейбъли като Boxer, Kling Klong, Systematic и Bpitch Control.

Електронни билети за партитата на Format B и Dusty Kid могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, магазина на М-тел в столичните Централни хали, магазина на М-тел в Mall Of Sofia на бул. "Стамболийски", магазина на М-Тел на площад "Славейков", както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.