Цели 22 групи за 2 дни! Задава се Hardcore X-Mas 2008

Pinterest LinkedIn +

Общо 22 групи ще вземат участие във второто издание на хардкор маратона "Hardcore X-Mas 2008". Тематичният фестивал ще се състои на 27 и 28 декември 2008 г. в столичния клуб "Blue Box".

В рамките на двудневното събитие ще се изяват банди като B.F.D.M., Melekh, Brothers In Blood, C4, Redound (ex-Envy) и др. На сцената ще се качат още сърбите от Deadrise, както и македонските музиканти от Hardfaced.Сред останалите участници във фестивала са групите Резервен План, Rise Up, She Was Asking For It, Rejection, Cut Off и Avril In Blood. Феновете на хардкор звученето ще имат възможността да чуят и изпълненията на Toxic Hate Alive Inside, The Livingdead, Dan Koloff, Let Them Die, Shoot 2 Kill, Start Today, Amoral, Death Squad и др.

Хардкор фестивалът "Hardcore X-Mas 2008" е организиран от Re-Act.

Електронни билети за хардкор фестивала "Hardcore X-Mas 2008" могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.