Фолк звездата Луна влиза в битката за президентския стол. Вижте тематичния й клип "Луна - президент"

Pinterest LinkedIn +

"Истинският президент на България има само едно име и то е Луна", заяви самата фолк дива, която днес се регистрира в ЦИК. Тя изпълни отдавнашната си закана да се кандидатира за президент на България.

Русото изкушение до такава степен вярва в победата си, че в страницата на певицата във Фейсбук вече е отбелязано "Работи в President", а потребителското име, с което тя се представя в социалната мрежа, е Luna Yordanova(President).

Дълбоко в себе си Луна вече се чувства президент

Новината предизвика множество подигравки, с каквито впрочем кандидат-президентката отдавна е свикнала и едва ли отразява. Има обаче и коментари, според които тази кандидатура е напълно логична и е само едно от множествата проявления на абсурда, в който напоследък живеем:

"Аз не намирам нищо странно в това Луна да се кандидатира за президент. И без това живеем в психиатрия.

Мангърката е лекар. Кацаров е министър. Янев е премиер. Чорбичката е професор. Изобщо... Пълен разкошнически разкош. 

Промяната наистина започва от нея. Всички ще сме на тежки н@рк0тици" - коментира потребител във Фейсбук.

Визията си за бъдещето на държавата фолкаджийката щрихира накратко в една от песните си, придружена от анимиран клип:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.