Fly On The Cloud завладява нови пазари в региона на ЦИЕ

Pinterest LinkedIn +

Успехът по време на криза е рядък, но не и невъзможен. Още по-приятно е да съобщавате добри новини за компании, които не само се справят с пандемичната икономика, но и са в състояние да процъфтяват по време на нея. Една такава компания е Fly On The Cloud - официалният партньор на Google Cloud, Zendesk и Facebook.

Какво представлява Fly On The Cloud?

Fly On The Cloud е екип от специалисти, които прилагат облачни решения от известни производители за бизнес клиенти. Компанията намери своята ниша, като влезе в тясно партньорство с Google. Тя отговаря за обучението на полския и българския пазар относно предимствата от използването на облак. Компанията е основана в Полша преди 6 години, а в България оперира от две години. Благодарение на своите успехи и факта, че прагът от 1000 клиенти бе надхвърлен бързо, Fly On The Cloud навлезе на други пазари в Централна и Източна Европа.

Google Partner

Услуги в съответствие с най-новите бизнес нужди

Fly On The Cloud предлага услуги, които отговарят на текущите нужди на компаниите. G Suite, GCP, Workplace и Zendesk са облачно базирани инструменти, които:

  • поддържат вътрешната и външна комуникация,
  • позволяват работа от разстояние, което е от решаващо значение по време на социална изолация,
  • осигурява на лицата, вземащи решения в компаниите, пълен контрол върху напредъка на работата в екип,
  • поема тежестта, свързана с поддръжката на техническата инфраструктура от плещите на ИТ екипите благодарение на непрекъснатия достъп до всички функции през интернет,
  • отговаря на всички строги стандарти за сигурност и може да се използва дори в сектори с високи изисквания за безопасност (напр. финансови или медицински), 

Но най-ценното, което Fly On The Cloud предлага в тези взискателни времена, е постоянна техническа поддръжка, стратегия за внедряване, консултации и обслужване на клиенти на местни езици. Много компании от България и съседните страни са готови за облака от технологична гледна точка, но благодарение на сътрудничеството с Fly On The Cloud те също така получават ноу-хау и експертна помощ. 

Международната експанзия на доставчиците на Google Cloud

За повече от пет години Fly On The Cloud се превърна от местен стартъп в международна компания, която предоставя услуги на Google не само в България, но също и в Полша, Румъния и Унгария. Шестгодишното съществуване на компанията осигури нови териториални печалби - Създадоха се клоновете на Fly On The Cloud в Чехия и Словакия. 

Такъв растеж е успех, който си струва да се сподели. Главният изпълнителен директор на Fly On The Cloud, Пьотр Виечорек, съветва младите предприемачи:

Пазарът стана много демократизиран, що се отнася до достъпа до нови технологии. Независимо дали управлявате млад стартъп или дългогодишна компания, можете да използвате същите платформи, които използват Google и Facebook - напр. за машинно обучение и изкуствен интелект. Ако имате фантастична идея, за Вас е много по-лесно да я внедрите и мащабирате днес, защото имате много инструменти, за да я направите възможна."

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.