Flea от Red Hot Chili Peppers нарече треньора на Лейкърс "най-големия провал в историята"

Pinterest LinkedIn +

Басистът на Red Hot Chili Peppers - Flea - винаги е бил голям фен на баскетболния отбор Лос Анджелис Лейкърс (Los Angeles Lakers). Той редовно посещава мачовете на калифорнийския тим в Staples Center и има свое мнение за представянето на "езерняците" през сезона.

Роденият като Майкъл Балцари (Michael Balzary) музикант се изказа много остро за треньора Майк Д'Антъни (Mike D’Antoni) преди началото на плейофите в NBA, където съперник на Лейкър ще бъде отборът Сан Антонио Спърс (San Antonio Spurs).

"Не твърдя, че съм голям баскетболен разбирач. Но изобщо не съм фен на Д`Антъни, съдейки от това, което видях през този сезон. Мисля, че когато Лейкърс го наеха, направиха най-голямата грешка в историята на отбора", заяви емоционално Flea.

Освен това басистът на Red Hot Chili Peppers защити Кобе Брайънт (Kobe Bryant). Според мнозина заради голямото его на звездата на отбора останалите играчи на Лейкърс не могат да разкрият потенциала си.

"Кобе е много искрен и толкова отдаден на Лейкърс. Той прави всичко възможно отборът да побеждава. Хората си мислят, че първо играе за себе си, но това не е така. Той просто гори в играта и иска да печели. Кобе винаги се жертва за отбора и прави всичко възможно да изкара най-доброто от съотборниците си", добавя Flea.

Кобе Брайънт наскоро се контузи лошо и се подложи на операция, която го изкара от игра за дълго време. Поради тази причина той няма да може да помогне на отбора в плейофите срещу Сан Антонио.

Сподели.