Финалистите от X Factor се срещат с легендата Том Джоунс

Pinterest LinkedIn +

След срещата на финалистите в X Factor със световни звезди като Жан-Мишел Жар (Jean Michel Jarre), Том Боксер, Антония и Джон Лоутън, сега те ще имат честта да се докоснат до още една музикална легенда. Том Джоунс (Tom Jones) ще се срещне с младите таланти веднага след първия си концерт в България.

Изпълнителят с над 40-годишна кариера лично ще даде ценни съвети на изгряващите звезди и ще отговори на техните въпроси, свързани с тайните на успеха.

От тази седмица регламентът на елиминациите в българския X Factor се променя със специалното одобрение за това на създателя на музикалния формат - Саймън Кауел. За първи път на 16 ноември публиката ще се превърне в съдия за решението кой да отпадне от надпреварата.

Двамата таланти с най-малко зрителски гласове отново ще се изправят в директна битка помежду си, а гласовете за тях ще се нулират преди техните изпълнения за оставане в шоуто. 

Журито вече няма да взима решението кой да отпада, а единствено ще може да призовава в полза на даден участник. По този начин именно зрителите ще имат последната дума за това кой да продължи към финала.


Сподели.