Джъстин Бийбър посреща Коледа с шоу в Белия дом

Pinterest LinkedIn +

17-годишният канадски поп артист Джъстин Бийбър (Justin Bieber) ще бъде специален гост в Белия дом тази Коледа, за да изнесе концерт пред семейството на президента на САЩ - Барак Обама, и представители на Американския сенат.

"Неговите деца са големи мои фенове, ето защо ще посрещна тази Коледа във Вашингтон", каза в интервю за Kiss FM мултиплатиненият изпълнител, който по непотвърдена информация се е съгласил да се подложи на ДНК тестове, за да докаже, че роденото това лято бебе, в чието бащинство е набеден, не е негово.

Първата среща на Джъстин Бийбър с Барак Обама датира от Великден 2010 г., когато изпълнителят гостува в Белия дом по повод Easter Egg Roll (традиционна игра с великденски яйца със състезателен характер).

При скорошното си гостуване в гимназиално училище във Вирджиния, Барак Обама определи носителя на четири Американски музикални награди и две Европейски музикални награди на MTV за 2011 година като "много приятен млад мъж".

Освен с промо кампанията на Underneath The Mistletoe, чийто пилотен сингъл - Mistletoe, достигна до 11-та позиция в американския чарт Billboard Hot 100, и реабилитацията на имиджа си след замесването на името му в гореспоменатия скандал, в момента Джъстин Бийбър е ангажиран със записите на втория си студиен албум с оригинална музика – Believe.

Проектът ще се появи на музикалния пазар през 2012 година и включва колаборации с Kanye West, Drake, Крис Браун и др.


Сподели.