Филмово предизвикателство в Деня на влюбените

Pinterest LinkedIn +

"Love is everything" е двудневно филмово предизвикателство, което ще се състои на 13 и 14 февруари в Дома на киното в София. Концепцията на организаторите е свързана с провокация към всички кинаджии в BG – от конвенционално мислещите до особняците, които в рамките на двата дни трябва да заснемат един късометражен филм.

Тематиката на проекта е обвързана с празника на влюбените, а продължителността на филма не трябва да надвишава 5 минути. Участниците ще имат за задача да визуализират любовта, секса и сексуалността във всичките им форми и проявления по оригинален и непредвидим начин. Петчленно жури ще определи най-добрите филми, които ще бъдат излъчени по някои от телевизионните канали. След края на конкурса ще бъде изготвено DVD със селекция от най-добрите филми и ще бъде направен интернет сайт на предизвикателството, където всички филми ще могат да бъдат гледани.

Кандидатите да участват в конкурса трябва да се явят на 13 февруари в 10:00 ч. в столичния Дом на киното. Готовите проекти трябва да бъдат предадени до 18:00 ч. на следващия ден, а прожекциите започват от 20:30 ч. на 14 февруари.
Сподели.