Portable Sudoku - предизвикателството е винаги с теб

Pinterest LinkedIn +

От близо година и половина кръстословиците отстъпиха на новата мания - Судоку. Имате мания - добре, тя е Судоку - още по добре, но тоновете вестници по темата започват да се натрупват в плашещо голяма купчина - лошо. А сега си представете, че целият този куп вторични суровини може да се побере в джоба.

Жените винаги са оценявали логическите главоблъсканици повече от мъжете - неоспорим факт. Дори при липсата на сложни задачи за разрешаване дамите са склонни да превръщат в такива наглед тривиални неща като паралелното паркиране например. За сметка на това са много добри в решаването на Судоку. Японската логическа игра, представляваща квадрат с 9 полета, в което трябва да се нанесат неповтарящи се цифри при определени условия. Не е нужно да си доцент по математика, за да го играеш (въпреки че помага). Именно тази достъпност и огромният брой възможни комбинации направиха играта толкова популярна.

Но за запалените й фенове има един малък проблем - всяко едно предизвикателство, всяка една една таблица отнема пространство - най-често върху книжен носител. Електронните варианти пък са или прекалено скъпи, или прекалено неудобни. Ако не разполагате с Palm или лаптоп, алтернативата е да мъкнете една купчина вестници или огромната кутия на домашното РС барабар с монитора и да се чудите как да му пуснете ток в парка.

Край на тормоза! Portable Sudoku challenger е с размерите на калкулатор и можете да го носите дори в задния си джоб. Представлява екран с няколко функционални бутона за управление на играта и чип с няколко хиляди комбинации. Екранът е доста голям и побира в себе си 9 таблици с по 9 квадратчета всяка. Ако сметнете ребусите за прекалено сложни или прекалено лесни можете да промените нивото на трудност според умението ви. И ако пред вестника сте сами срещу задачите, Portable Sudoku challenger  позволява ако запецнете да използвате Hint функцията, за да продължите напред.

Купи от: PLESIO

Сподели.