Филмът за Metallica и интервю с Agnostic Front във “Фрактура”

Pinterest LinkedIn +

Филмът за Metallica, интервю с Agnostic Front и материал от концерта им в София, ще бъдат основните теми на предстоящото тв предаване “Фрактура” по телевизия ММ, тази неделя - 3 април.


В интервюто, което Agnostic Front дадоха за българските си фенове, фронтменът Роджър Мирет (Roger Miret) дава становището си за разликата между хардкора през 80-те и сегашната сцена, научи Avtora.com. Лидерът на бандата разказва пред водещия Васко Катинчаров и за страничната си група - Roger Miret and the Disasters.

Част от противоречивия филм за Metallica – “Some Кind Of Monster”, а именно прослушването за басист на групата, в което е избран Robert Trujillo, ще бъде излъчен за първи път в българска медия, предоставен от Alexandra Films. Още, Дейв Мъстейн (Dave Mustaine) говори защо винаги е завиждал на Metallica и как са го изгонили от групата, а Джеймс Хетфийлд (James Hetfield) споделя за причините за нежеланието си да се вижда с бившия им басист Джейсъм Нюстед (Jason Newsted)...

Във "Фрактура" ще бъдат излъчени три песни на легендарната рок-лъвица Doro, изпълнени с 30-членен симфоничен оркестър на немския фестивал Wacken Open Air 2004. В концерта си групата прави "Fear Of the Dark" на Iron Мaiden, заедно с бившия им вокал Blaze Bayley, както и кавър на “Breakin' the Law” на Judas Priest.

С премиера в предаването за рок и метъл музика ще бъдат новите клипове на Amon Amarth, All Shell Perish, Pain и Criminal, а място ще намерят и клипове и концертни материали на Saxon, Finntroll, Communic, Rammstein, Murderdolls и много други.


Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия ММ, всяка неделя от 22:00 ч. и повторение във вторник от 01:00 ч.
Сподели.