Филмът за Deadpool очаква разрешение от студиото

Pinterest LinkedIn +

Deadpool вероятно е героят на Marvel, който всички фенове искат да видят на голям екран, но това така и не се е случва.

Все пак надеждата е жива, тъй като режисьорът Тим Милър (Tim Miller) сподели в интервю за Clevver, че с екипа му в момента очакват зелена светлина за старт на снимките.

"Ние никога няма да се откажем. Deadpool е все още жив и в момента чакаме студиото да разбере колко невероятно як филм ще бъде това. Райън (Рейнолдс) е готов, аз съм готов, феновете са повече от готови. Трябва ни само така желаното разрешение."

Както знаят всички фенове на Marvel, Уейд Уилсън, както е името на Deadpool, получи един шанс в трагично слабия X-Men Origins: Wolverine (Х-Мен Началото: Върколак).

След него желанието на феновете за добра комикс адаптация с Deadpool стана още по-голямо. Освен че се подготвя самостоятелен филм, има голяма вероятност персонажът да се появи и в друга продукция на Fox - X-Force.

Филмът по сценарий от Джеф Уодлоу (Jeff Wadlow) ще събере на екран едни от най-опасните наемници в света на Marvel - Wolverine, Psylocke, Deadpool, Cable и други техни сподвижници, чиято цел е да изпълняват задачите, които X-Men не искат да поемат.

Сподели.