Филип Сиймур Хофман e имал още седем снимачни дни на The Hunger Games

Pinterest LinkedIn +

На 2 февруари 2014 година научихме шокиращата новина, че един от най-талантливите актьори на своето поколение - Филип Сиймур Хофман (Philip Seymour Hoffman) - е намерил смъртта си след свръхдоза хероин.

Актьорът остави след себе си изключителни участия на малкия и големия екран, любящо семейство и стотици хиляди фенове, които скърбят за него.

Той също така остави и няколко проекта, по които работеше и тепърва предстои да се решава съдбата им. Една от въпросните роли е тази на Плутарх Хевънсбий в поредицата The Hunger Games (Игрите на глада).

Според ново изявление на Lionsgate актьорът вече е заснел по-голямата част от сцените си - всички от Mockingjay - Part I и са останали няколко снимачни дни от Mockingjay - Part II.

Студиото не издаде доколко са важни незаснетите сцени и как ще процедира, но разкри, че ролята на Хофман няма да бъде дадена на друг актьор и филмите ще излязат по график.

Премиерата на The Hunger Games: Mockingjay - Part I е на 21 ноември 2014 година, а на продължението му - на 20 ноември 2015 година.

Сподели.