Филип Киркоров покорява Холивуд, лъсна нула номер в нов филм

Pinterest LinkedIn +

Руската мегазвезда с български корени Филип Киркоров се превърна в поредното популярно име от световната музикална сцена, който ще се опита да покори Холивуд.

Преди броени седмици в Москва се състоя официалната премиера на продължението на филма "Любовь в большом городе", в което хитовият изпълнител се превъплъти в ролята на... Свети Валентин.


Далай Лама ряпа да яде...

Лентата е заснета в Тайланд, а специално за персонажа Киркоров се съгласи да се раздели с емблематичните си дълги коси, за да докара визията на тибетски монах, в чийто образ се появява героят му.

След края на снимките той не скри, че страстта му към киното е на доста сериозно ниво и дори има желание да зареже сцената, за да се опита да изгради успешна кариера на големия екран

"Обичам киното и смятам съвсем скоро да се установя в него за постоянно. Идеята на режисьора всичко във филма да бъде натурално, дори тибетският монах да е с гола глава сериозно ме притесниха, защото след това трябваше да живея с промяната.

Но сега съм му благодарен за идеята, защото именно с този филм открих нови нюанси в личното си творчество.”, коментира звездата.

Съвсем скоро пък, през лятото по екраните в САЩ се очаква да тръгне и още една продукция с негово участие, в която освен актьор, той се изявява и като съпродуцент.

Ако пък все още сте почитател най-вече на музикалните заложби на Киркоров, не пропускайте грандиозното му лятно турне у нас, че нищо чудно следващата му изява вече да е за премиерата на "Сексът и градът 3"...

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.