Fifty Shades of Grey (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2015 Режисьор: Сам Тейлър-Джонсън Сценарист: Кели Марсел С участието на: Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, Дженифър Ел, Макс Мартини, Люк Грайнс и др. Жанр: Драма Еротичният свят на Е. Л. Джеймс се пренася на голям екран, за да сбъдне мечтите на милиони почитатели на едноименния роман. Животът на Анастейжа Стийл е променен завинаги от красивия, но обладан от патологични сексуални фантазии милиардер Крисчън Грей. Едва ли има някой, който все още не е чул за горещата афера на тези измислени герои, независимо дали е чел книгата. Премиерата на Fifty Shades of Grey е на 13 февруари.

САЩ, 2015 Режисьор: Сам Тейлър-Джонсън Сценарист: Кели Марсел С участието на: Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, Дженифър Ел, Макс Мартини, Люк Грайнс и др. Жанр: Драма

Еротичният свят на Е. Л. Джеймс се пренася на голям екран, за да сбъдне мечтите на милиони почитатели на едноименния роман. Животът на Анастейжа Стийл е променен завинаги от красивия, но обладан от патологични сексуални фантазии милиардер Крисчън Грей.

Едва ли има някой, който все още не е чул за горещата афера на тези измислени герои, независимо дали е чел книгата.

Премиерата на Fifty Shades of Grey е на 13 февруари.


Сподели.