Фетиш Бал за първи път в България (18+)

Pinterest LinkedIn +

Латексови корсети, високи токчета, връзване, камшици, висене на куки, секс играчки, татуировки и още много други форми на фетиша ще бъдат събрани заедно за една вечер, в която София ще преживее своя първи Фетиш Бал. Датата е 28 януари 2012 година, а мястото - столичния бар "4-ри стаи".

"Подготвили сме програма с различни фетиш пърформанси. Очакваме хората да станат свидетели на неща, които не са виждали до момента, да танцуват и да се забавляват. Очакваме и те самите да допринесат за настроението - да се облекат странно, да се гримират, да бъдат артистични", казаха за Avtora.com организаторите на първия Фетиш Бал.

"Специалните ни гости имат свободата да подготвят своите представления. Не ги ограничаваме с нищо. Това събитие е за истинските ценители, които възприемат фетиша като изкуство, като начин да изразят себе си и не се притесняват да го покажат", казаха още от Corvus.

Специалните гости на събитието на 28 януари в бар "4-ри стаи" ще са:

Domina Lola - фетиш модел и артист с изразена привързаност към латекса. Партньор в нейното шоу ще бъде порно актрисата Ilektra Galanou, която е участвала в Berlin Porn Festival и Erotica Festival. Тя ще представи истинско хардкор шоу.

Alexis D - артист, който ще представи спектакъл, повлиян от Шибари (традиционно японско изкуство за връзване). В неговото изпълнение ще се включи и Salilia - фетиш модел и муза на Alexis D.

George Fakinos – гръцки индъстриъл, електро, хард денс и дъбстеп DJ и продуцент. Резидент диджей е на всички фетиш шоута в Гърция. Той ще бъде основната фигура зад пулта на 28 януари в бар "4-ри стаи".

"Горгон" пък са подготвили специално фетиш ревю, тематично видео анимиране и селекция от музика. Дрескодът за събитието е: черно, фетиш, боди арт, бурлеска, медицина, кабаре от Берлин, PVC, латекс, кожа, Moulin Rouge, венециански карнавални маски и др.

Още информация и билети за Фетиш Бал. Събитието е за лица навършили 18 години.

Сподели.