Фенки в покруса! Supernatural с един ерген по-малко

Pinterest LinkedIn +

Звездата от хитовия сериал "Свръхестествено" (Supernatural) Джаред Падалеки (Jared Padalecki) отчая безбройните си фенки.

През уикенда 27-годишният актьор сключи брак с приятелката си и колежка от сагата Женевиев Кортес на скромна церемония в родния й град в Сън Вали, Айдахо.

Кум на Джаред бе по-големият му брат Джефри, а екранният му такъв - Дженсен Екълс (Jensen Ackles) също не пропусна да уважи с присъствие събитието в ролята на един от шаферите.

На сватбеното парти присъстваха само най-близките роднини и приятели на двойката, която по-късно излезе с изявление, че на него са били поканени "хората, които са били свидетели на развитието на взаимоотношенията им през годините".

Това вероятно обяснява защо екипът ни не получи покана за тържеството, а за любопитните Падалеки и Кортес се запознаха през 2008 година по време на снимките на четвъртия сезон на поредицата, в която актрисата се превъплъщава в персонажа на демон на име Руби.

През януари тази година двамата официално се сгодиха, а предстоящата сватба лиши Падалеки от шансовете да го видим на живо в България, въпреки че бе фаворит за главната роля в предстоящата продукция на New Image - "Конан Варварина"...

Време е за шоу! 10-те най-гледани тв сериала в САЩ >>
Tоп 10 на най-сексапилните жени в телевизионните сериали >>
Докторе, боли! Не вярвайте на сериали! >>

Сподели.