Fear Factory обявиха концертите си в България в официалния си сайт

Pinterest LinkedIn +

Както Avtora.com вече съобщи, това лято метъл легендите Fear Factory ще изнесат не един, а два концерта в България - във Варна и в София. Двете български дати се появиха и в програмата в официалния сайт на групата, откъдето става ясно, че датата на варненския лайв е 3 август.

В морската столица FF ще гостуват по покана на фестивала Monsters of Rock, който ще се проведе между 3 и 7 август със солидно международно участие и хедлайнери като Motorhead, Nevermore, Soulfly, Ufo и др.
 
Организатор на софийския концерт на групата, чиято дата е 11 август, е New Music Agency. Събитието ще се състои в зала Христо Ботев, а предварителната продажба на билети стартира на 12 април.
 
Билетите за концерта на Fear Factory в София могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream Bulgaria. Цените им са между 15 и 30 лв., като за първите сто билета, продадени преди края на април, цената е 15 лв.
 
В продажба са и Електронни билети (e-tickets), които могат да се закупят с дебитна или кредитна карта и да се разпечатат на домашния Ви принтер.
 
Сподели.