FarmVille 2 стартира в Zynga.com и Facebook

Pinterest LinkedIn +

Три години след премиерата на FarmVille, с която Zynga наложиха пълната си доминация сред производителите на игри за социалните мрежи, потребителите на Facebook и Zynga.com вече имат възможността да преминат на следващо ниво във виртуалното фермерство с FarmVille 2.

Новата игра е първата в портфолиото на Zynga, конструирана изцяло в 3D, първата с Adobe Flash Player 11 поддръжка и първата, предлагаща right-click функционалност. Сред останалите съществени подобрения, направени спрямо първата FarmVille, е по-съдържателното in-game взаимодействие със социалния кръг на дадения играч. Така например във Farmville 2 фермерите имат възможността да вербуват Farm Helpers, давайки определена роля на всеки – един ще има за задача да прибира реколтата, друг – да храни добитъка и т.н.

Триизмерната същност на играта позволява преместването и завъртането на обектите, а сред новодобавените елементи в геймплея е възможността за "боядисване" на семената, напояване на посевите и др.

Zynga обещават на играещите FarmVille, които не смятат да се откажат от старата игра за сметка на новата, да продължат да я поддържат, както и досега, което включва издаването на регулярни ъпдейти с ново съдържание.

Сподели.