Деян Неделчев избухна във Facebook по повод слуховете, че ще участва във Vip Brother

Pinterest LinkedIn +

Родният интернет феномен Деян Неделчев, известен още като Деян Икебаната (на името на хита си "От икебана дървесата ги боли"), отхвърли по особено категоричен начин слуховете, че ще участва в предстоящия нов сезон на риалити шоуто Vip Brother, като в същото време разкритикува продуцентите му.

В рамките на 24 часа той публикува три изявления в своята лична страница във Facebook (деян неделчев-deyan angeloff), адресирани до неговите "фенове и приятели". Ето какво гласи последното от тях, публикувано по-рано днес (29 август):

НА ВНИМАНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ ТУК:

ЗА ДА НЕ СЕ СПЕКУЛИРА ПОВЕЧЕ С ИМЕТО МИ ПО ЖЪЛТИТЕ МЕДИИ И ТЕЛЕВИЗИИТЕ, A УЖ БЕШЕ ТАЙНА И НЕ ТРЯБВАШЕ ДА КАЗВАМ НИЩО И ПОНЕЖЕ МЕ ПИТАТЕ БУКВАЛНО ИСТИНА ЛИ Е ,ЧЕ ЩЕ УЧАСТВАМ ВЪВ ВИП БРАДЪР,А ТЕ САМИТЕ ЦИТИРАТ НАВСЯКЪДЕ ИМЕТО МИ,И НЕ ЗНАМ ЗАЩО-ИСТИНАТА МОЖЕ ДА Я НАУЧИТЕ ОТ МЕН ТУК-2 ПЪТИ МИ ЗВЪНЯХА,ПРЕДЛОЖИХА МИ МНОГО НИСКА СУМА КАТО ХОНОРАР,НЯКОИ ТОЧКИ В ДОГОВОРА БЯХА ОБЕЗПОКОИТЕЛНИ СЪЩО.ПРЕДЛОЖИХ ИМ ДА ВДИГНАТ ХОНОРАРА МИ ПОНЕ ДА Е НЕЩО НОРМАЛНО,НО НЕ СЕ СТИГНА ДО КОНСЕНСУС.ТАКА,ЧЕ НЯМА ДА УЧАСТВАМ ЗА НИЩО -2 МЕСЕЦА,24 ЧАСА С КАМЕРИ ДА ИМ ПРАВЯ ШОУТО И ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С МЕН.НЕ СА ПОЗНАЛИ.КОЙТО ИСКА ДА СИ ПЛАЩА.

В БЪЛГАРИЯ НЕ СА СЕ НАУЧИЛИ ДА СИ ПЛАЩАТ.ЗА НАРКОТИЦИ И ВИЛИ В ЧУЖБИНА СЕ ДАВАТ ПАРИ,НО ЗА АРТИСТИТЕ НЕ СЕ НАУЧИХА ДА ДАВАТ.КАТО ИСКАТ ЗВЕЗДИ,ШОУМЕНИ И Т.Н. ЗА ВСИЧКО СИ ИМА ЦЕНА.АЗ ЗА НИЩО НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СИ КЪСАМ НЕРВИТЕ.ЗДРАВЕТО МИ Е ПО ВАЖНО ОТ ВСИЧКО.И НЕ МИ ДРЕМЕ.ИМАМ СИ ДОСТОЙНСТВО И СЪМ СКЪП,ЗНАМ КОЙ СЪМ,КАКВО МОГА И КАК ГО МОГА.НЕ СЕ НАТИСКАМ.И ДА ГО ДУХАТ! (дословен цитат)

Дискутирайки казуса със свои фенове или приятели, Неделчев допълва, че не може да разкрие сумата, предложена от продуцентите на шоуто – "NE E REDNO.SAMO 6TE KAJA,4E SUMATA E SME6NA", че "STRANNITE I RAZLI4NITE HORA DVIJAT SVETA I DAVAT IDEIT,DOBRE,4E NE SUM OVZA SUS STADOTO", както и че е написал "DULGO PISMO ,V KOEOTIM POKAZAH,4E NE SUM LUKOVA GLAVA I TRYABVA DA SI PLA6AT,I 4E SA MI IZVESTNI MNOGO FAKTI ZA TOVS SHOW.ZATOVA I MUL4AT.PROBELMA SI E TEHEN"

Гледай видео с Деян Неделчев >>
Сподели.