Фърги и Джош Дъмел посрещнаха на бял свят първородния си син Axl

Pinterest LinkedIn +

Вокалистката на хитовата хип-хоп банда Black Eyed Peas Стейси Ан Фъргюсън, известна с артистичното си име Фърги (Fergie), и съпругът й Джош Дъмел (Josh Duhamel) станаха родители за първи път на 29 август 2013 г. Синът им, роден от Фърги чрез планирано секцио в Cedars-Sinai Hospital в Лос Анджелис, е кръстен с името Axl Jack Duhamel.

По време на бременността Дъмел многократно заяви колко е щастлив от брака и от факта, че скоро ще стане баща, обещавайки да дава всичко от себе си в отглеждането на детето.

"Той е невероятен. Сигурна съм, че ще бъде прекрасен баща. Толкова е мил и внимателен. Пее и говори на корема ми през цялото време. Аз съм изключителна щастлива жена с такъв мъж до себе си", сподели от своя страна 38-годишната певица.

"Твърдят, че ако си му говорил или пял редовно, щом се появи, бебето ще разпознае гласа ти. За мен правилното отглеждане на детето ни е от огромно значение", категоричен е 40-годишният актьор, придобил огромна популярност след участието си в хитовия сериал Las Vegas.

Именно с появата си в един от епизодите на шоуто, излъчено премиерно по NBC между 2003 и 2008 г., Фърги пресича пътя си с този на бъдещия си съпруг и през есента на 2004 г. двамата стават двойка. Връзката им е узаконена с брак, сключен през януари 2009 г. на римокатолическа церемония в Малибу, Калифорния.

Сподели.