Фалшивото дупе на Том Круз – новата теория на конспирацията (снимки)

Pinterest LinkedIn +

Не сме предполагали, че през 2017 г. ще говорим за дупето на Том Круз. По-конкретно за дупето на Том Круз в един определен кадър от филма "Операция "Валкирия", излязъл на екран през 2008 г.

Лентата, в която действието се развива по време на Втората световна война, се завръща под светлината на прожекторите не поради политически въпроси, а заради задните части на холивудската звезда.

Човекът, усъмнил се пръв, че Круз използва подплънки, смята, че причината за това се крие във факта, че актьорът изпълнява сам всички каскади във филмите, включително и най-опасните. В подкрепа на тази теория идва и информацията, че снимките на шестия филм от поредицата "Мисията невъзможна" са преустановени, тъй като 55-годишният Круз е пострадал сериозно при една от каскадите.

Разбира се, мнозина са съгласни с тази теза, но има и хора, които мислят по друг начин. Някои например подозират намеса CGI ефекти, но тогава блесва лампичката: кому са нужни те в случая? А възможно ли е да виждаме дупето на някой друг? Тази версия пък би разбила мита за каскадьорските изяви на холивудската звезда...

Друг наблюдателен кино маниак пък откри подобна сцена в "Спайдърмен", където на прицел е дупето на Тоби Магуайър.

Сподели.