Explodemon! взривява Microsoft Windows през август

Pinterest LinkedIn +

2.5D екшън пъзел платформърът Explodemon! на независимото студио Curve Studios ще стане достъпен за PC потребителите през август, половин година след премиерата си в PlayStation Network, обявиха създателите на играта.

Наречена Explodemon на името на главния герой – самодетониращ се робот, способен да взриви както враговете си, така и различен тип препятствия, играта бе обявена в един и същи ден с 'Splosion Man на Twisted Pixel – съвпадение, за което и двете студия нямат обяснение.

За разлика от 'Splosion Man обаче, която излезе и за Xbox Live Arcade и скоро ще се сдобие с продължение в лицето на Ms. Splosion Man, до момента Explodemon е издадена единствено за PS3. Цената на версията й за платформата на Sony е $9.99, но дали и PC геймърите ще трябва да заплатят същата или по-различна сума, за да започнат да тичат, подскачат, летят, взривяват и трупат точки и артефакти, разрешавайки пъзел след пъзел, предстои да стане ясно.

Първоначално, Curve Studios планираха да разработят и WiiWare порт на играта, но впоследствие се отказаха от това си намерение и издадоха Explodemon ексклузивно за PS3.

Сподели.