Лудото уестърн забавление The Gunstringer на Twisted Pixel с дата на издаване

Pinterest LinkedIn +

Пъстроцветният марионетен уестърн шутър The Gunstringer на Twisted Pixel - тексаското независимо студио, производител на две от най-успешните инди игри на 2009 г. - The Maw и 'Splosion Man, вече има официална дата на издаване – 16 септември (13.09 за Северна Америка).

Kinect-ексклузивната игра, обявена през февруари т. г., ще може да бъде закупена както от Xbox Live Arcade, така и в търговската мрежа на цена от 30 британски лири, срещу които, освен копие от The Gunstringer, играчите ще получат безплатен достъп до пакета с добавено съдържание The Wavy Tube Man Chronicles и ваучер за Fruit Ninja Kinect.

Създател на главния герой в The Gunstringer, завърнал се от отвъдното шериф от Дивия запад със светкавични реакции и точен мерник, е самият президент на Twisted Pixel - Джош Биър.

Заставайки в обхвата на своя Kinect, играчите ще могат да контролират своя Gunstringer, движейки лявата си ръка подобно на кукловоди, а прицелването и стрелбата ще извършват с дясната си ръка. В определени моменти обаче и двете им ръце ще са заети с извършването на стрелба едновременно с две оръжия, след предварително зададен курс на движение – механика, характерна за рейл шутърите.

Кой е Gunstringer и за какво се бори най-добре илюстрира поместеното по-долу 15-минутно геймплей превю:


Сподели.