Exit 2015 - музикалното приключение на една ръка разстояние от България

Pinterest LinkedIn +

Най-грандиозното лятно парти приближава към нас с бясна скорост и ще бъде наистина жалко да го пропуснем.

Затова стягайте багажа и бегом към Нови Сад в Сърбия, където на 9 юли в Петроварадинската крепост започва Exit 2015. Един от най-добрите музикални фестивали на планетата става на 15 години и по всичко личи, че купонът ще бъде повече от величествен.

За да нажежим още повече нетърпението ви, ще издадем малко детайли от заплануваните изненади през тези дни на пълна музикална лудост. Очаква се Motorhead да отбележат 40-ия си рожден ден, задава се и историческо парти на Dance Arena, където една от най-великите електронни банди Faithless ще празнуват 20-годишнината си.

Има и още - магията на Петроварадинската крепост ще бъде увеличена на макс и от други вълнуващи имена като Rousin Murphy и категоричните машини за хитове Kill The Buzz и Oliver Heldens. Няма как да пропуснем и Tom Odell, който получи "БРИТ" за дебютния си албум "Long Way Down", а хитът му "Another Love" може би никога няма да излезе от главите ни.

"Младият Дейвид Боуи", както вече го наричат, спечели и престижното отличие Ivor Novello за текстописец на 2014. Това го постави директно в списъка на Големите - Питър Гейбриъл, Ерик Клептън,  Юритмикс и Фреди Меркюри. 

В програмата на зашеметяващото Exit парти са включени и Roni Size, Reprazent, Hannah Wants, Zomboy, Enei още десетки горещи изпълнители.

Единственото, което ни остава, е просто да кажем едно "Уау" и да побързаме да се снабдим с билети, защото това категорично е събитие, което ще се помни цял живот.

Сподели.