Eva Mendes е "Най-желаната жена" на AskMen

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Ева Мендес (Eva Mendes) бе избрана за най-желаната жена на 2009 г. в годишната класация на сайта AskMen.com. В листата са гласували повече от 10 млн. души.

Мендес открадна короната на миналогодишната лидерка в класация "99-те най-желани жени" Катрийн Хейгъл (Katherine Heigl). През 2008 г. Мендес се класира на четвърто място.


Ева Мендес. Снимка: Vogue

На втора позиция е синеоката красавица Меган Фокс (Megan Fox), а моделът на Victoria's Secret - Мариса Милър (Marisa Miller) е на трето място.


Меган Фокс. Снимка: Maxim

Редакторът на AskMen.com Джеймс Базил (James Bassil) сподели, че мъжете, гласували в класацията, гледат жените "не само по красивата външност, а ги възприемат и като личности, с които биха общували".

Парис Хилтън, Линдзи Лоан и Никол Ричи не успяха да намерят място в класацията. Все пак Бритни Спиърс (Britney Spears) успя да се вмъкне в листата, макар и по назад - 90-то място.

Освен звездите, в класацията влизат и знаменитости като съпругата на президента на Франция Никола Саркози (Nicolas Sarkozy) - Карла Бруни (Carla Bruni) на 76-то място.

Топ 10 на "Най-желаните жени":

1. Ева Мендес
2. Меган Фокс
3. Мариса Милър
4. Кейли Хейзъл (Keeley Hazell)
5. Ан Хатауей (Anne Hathaway)
6. Алесандра Амбросио (Alessandra Ambrosio)
7. Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson)
8. Рияна (Rihanna)
9. Кристен Бел (Kristen Bell)
19. Кейт Бекинсейл (Kate Beckinsale)

Сподели.