Ето кои звезди не се впечатлиха от Оскара на Кейси Афлек за най-добър актьор

Pinterest LinkedIn +

Кейси Афлек взе "Оскар" в категорията Най-добър актьор за участието си в драматичната лента Manchester by the Sea (Манчестър край морето). Братът на не по-малко популярния Бен Афлек се превърна в истинска сензация още след като стана ясно, че е номиниран за наградата, но някои известни личности не останаха особено впечатлени от победата му.

Мнозина се възпротивиха на решението на Академията заради тъмното минало на актьора, включващо употреба на наркотици, пристрастеност към алкохол и обвинения за неприлично държание.

През 2010 г. 41-годишният мъж беше обвинен от две жени, с които се запознава покрай работата във филма I'm Still Here, че многократно са били обиждани от него на снимачната площадка. Дамите твърдят, че той дори е накарал друг от екипа да им покаже пениса си. Въпреки че тогава Кейси недвусмислено заявява какво мисли по случая, той решава да се споразумее с другата страна и да не се стига до съд. 

Дали заради изброените факти, или заради недобрата игра на Афлек в Manchester by the Sea, някои популярни лица не отразиха подобаващо най-добрия актьор за изминалата 2016-та година. Ето кои са те:

1. Дензъл Уошингтън

Дензъл, който също беше в надпреварата, почти заспиваше по време на речта на Кейси.

2. Криси Тийгън

Моделът придружаваше съпруга си Джон Леджънд на събитието, но явно умората около подготовката и вниманието ѝ дойдоха в повече и тя реши да си подремне на рамото му.

3. Б. Дж Новак

Актьорът от комедийния сериал The Office желае изборът на Афлек да бъде преразгледан.

4. Бри Ларсън

На актрисата, която е върл противник на насилието срещу жени, ѝ се наложи да се срещне няколко пъти с Кейси през този награден сезон. И при поредната им среща тя сякаш беше готова да го зашлеви. Бри го прегърна при качването му на сцената, но нито се усмихна, нито пък аплодира речта му.

Сподели.