Ето какво все още не знаете за Райън Гослинг

Pinterest LinkedIn +

Откакто той открадна сърцата ни като дърводелеца Ноа в The Notebook (Тетрадката), мрежата не спира да генерира новини за Райън Гослинг.

Той стана лице на едно от най-популярните мемета в интернет. Успя да прекрати уличен бой в Ню Йорк. Спаси живота на жена. Това, което намекваме, е, че вече знаем доста неща за холивудската звезда, номиниран за награда "Оскар" в категорията за Най-добър актьор за филма "La La Land". Но със сигурност не знаем всичко. Например това:

1. Родителите на Гослинг са били мормони и той е възпитаван с каноните на религията. "Майка ми сама признава, че е била фанатичка. Днес държанието ѝ е различно, но в миналото религията беше част от всичко в ежедневието ни."

2. Прякорът му е бил "Проблем". "Обичах да се бия. Бяха ме научили, че това харесват момичетата. Затова и избирах по-якички момчета. Така, ако успеех да ги победя, момичетата щяха да са луди по мен", споделя самият той.

Страстта му към пакостите е споделяна и от Джъстин Тимбърлейк, с кого са участвали в детското шоу Mickey Mouse Club. "Правехме ужасни неща. Крали сме количка за голф. Мислихме се за готини."

A post shared by Ryan Gosling ✔️ (@ryangosling129) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

3. Може би си мислите, че Райън е спечелил ролята в боксофис хита "Тетрадката" заради привлекателността си? Всъщност в тази мисъл няма нищо вярно. Точно обратното – режисьорът на лентата Ник Касаветс е избрал Гослинг, защото го сметнал за грозноват. "Той ми каза, че не приличам на стандартните актьори, че изглеждам като съвсем нормален тип", спомня си далечната 2003 г. Гослинг.

4. Канадският актьор е известен с отдадеността си на професията. През 2007 г. The Guardian го нарича "най-методичния сред младите актьори". За ролята си в Crazy, Stupid, Love взима уроци, за да може да забърква перфектните коктейли. Ремонтира колата си от лентата Drive, а за "Тетрадката" сам измайсторява маса.

5. Искате да знаете какво е общото между него и Дженифър Лоурънс? Сладките истории за татуировки. "Една от татуировките ми трябваше да бъде сърце, изтръгнато от ръка на чудовище, но нещата не се случиха по най-добрия начин. Изглежда по-скоро като кактус."


A post shared by Icha Fredie (@ichafredie) на

Сподели.