Ето я новата пицария на Реджеп от „Хелс китчън“ (СНИМКИ)

Pinterest LinkedIn +


След броени дни победителят в „Хелс китчън“ Реджеп Бадев стартира своя собствен бизнес. Кулинарят е на път да сбъдне мечтата си с отварянето на собствен ресторант-пицария в България.

Заведението се казва Regi Pizza Collection“ и се намира на „Цариградско шосе“ в Пловдив. Реджи успя да осъществи проекта си благодарение на голямата награда, която спечели – 100 000 лева.

Първоначално сам ще подготвя пиците в ресторанта, за да може да го разработи и да привлича клиенти с името си. Идеята му е да развие бизнеса си достатъчно добре - така, че един ден другите да работят за него, а той да готви само за удоволствие.

Припомняме, че италианецът отказа да се възползва от другата награда на „Хелс китчън“. А именно – договор за работа в един от ресторантите на шеф Виктор Ангелов. Според слуховете двамата не мелели брашно, макар в шоуто да изглеждаше, че са заровили томахавките.
След финала на кулинарното предаване, Реджи избра да остане в родината си и да пробва късмета си тук, вместо да се върне обратно в Германия. Там той работеше като главен готвач в луксозен хотелски комплекс на доста прилична заплата.

„Осъзнавам, че в началото ще е трудно, но предпочитам вече да работя за себе си“, коментирал Реджи пред роднините си в Сърница.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.