Победителят в Hell’s kitchen Реджеп отваря собствен ресторант у нас

Pinterest LinkedIn +

Реджеп Бадев е големият победител в Hell’s kitchen. Италианецът спечели след оспорвана битка със своя съперник Атанас Балкански, а наградата от 100 000 лева смята да вложи в собствен ресторант у нас.

Креативният и напорист Реджеп показа потенциала си от самото начало и бе фаворит за голямата награда. Неговият достоен конкурент Наско също демонстрира завидни умения на финала, но липсата на страст и екстравагантност му изигра лоша шега.

На снощния лайф Наско и Реджи изпълниха перфектно резервацията, презентирайки авторски чинии. Бадев обаче бе една крачка пред Балкански не само с бързина, но и с прецизност, добра организация и уникални рецепти.

Лоша шега на Наско изигра изборът на Георги в неговия отбор, заради когото няколко пъти върнаха салатите. Реджеп пък строго следеше за изпълнението на ястията си в отбора си и опитваше от всяка издадена чиния на паса. Така италианецът за пореден път се доказа пред шеф Виктор Ангелов като незаменим талант.

Реджеп от 5-годишен живее в Италия, а от няколко години насам е главен готвач в германски ресторант. За момента обаче Реджи няма намерение да заминава в чужбина и смята да прави бизнес у нас, разкриват негови близки. Той иска да сбъдне мечтата си да има собствен ресторант на морето и е на път да осъществи плановете си.

Родителите на Реджеп живеят в София, където е и приятелката на талантливия кулинар. Именно заради любовта Бадев ще опита да сбъдне мечтата си у нас, а не в чужбина.

Сподели.