Вижте първия трейлър на новата приключенска анимация "Грохот на ринга"

Pinterest LinkedIn +

През януари 2021 г. за феновете на семейните анимации предстои вълнуващо преживяване в свят, в който хората съжителстват с чудовища. Те са атлети от световна величина, а боевете между тях са един от най-популярните и обичани спортове.

"Грохот на ринга" ще предложи необичайна история с атрактивни герои и ще представи съревнование от истинския живот на своеобразната арена на славата, пречупено през призмата на комедията.

Първият трейлър на филма ни отвежда на грандиозна състезателна арена, където нетърпеливи фенове на чудовищните боеве екзалтирано очакват своя любимец Могъщи Пипала. Той е огромен, внушителен и абсолютен феномен в спортните изяви на град Стокър, но е време на сцената да изгрее нова звезда, която да се противопостави достойно на абсолютния шампион. В трейлъра виждаме и част от обучението на новобранеца Стийв – новата надежда на спорта, открита от тийнейджърката Уини, дъщерята на най-яркия треньор по борба в историята на града.

Ще предаде ли Могъщи Пипала щафетата? Ще се справи ли новият претендент за титлата с предизвикателството? И какво точно е нужно, за да спечелиш вниманието и овациите на разгорещените фенове? Ще разберем от от първия ред!

Режисьор на "Грохот на ринга" е Хамиш Грийв ("Чудната петорка", "Шрек 2"), а сценаристи са Итън Коен ("Холмс и Уотсън") и Мат Либерман ("Семейство Адамс", "Не си играй с огъня"). Запретнете ръкави и притаете дъх, защото през януари 2021 г. в кината на 2D и 3D ще има много "Грохот на ринга"!


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.