Estelle в София: подобно шоу трудно се забравя

Pinterest LinkedIn +

Защото MTV ражда и звезди, които си заслужава да бъдат чути на живо поне веднъж. Еstelle е именно една от тях. Момичето от Лондон, което плени българските си фенове с кадифен глас, безупречно сценично присъствие и изключителна харизма. Точно с концерти като този на 10 май в София, някои четвъртъци остават ярка следа в историята на музикалния живот на страната ни.

R'n'B дивата огря с усмивка и добро настроение SLC точно в 00:00 часа. И както за радост става много пъти, количеството на чакането оправда качеството на лайфа.

Изпълнителката се развихри доста свойски още от самото си стъпване, a енергията й накара дори дошлите от любопитство да затанцуват с енергия и удоволствие. Буквално за минути Estelle успя да разчупи бариерите с радушно и изключително приятелско поведение.

Певицата флиртуваше с дръзки думи, сексапилни движения и чар, от който определено има в изобилие. За кратко на сцената се оказа дори и популярният ТВ водещ Део.

Сетът, който британската звезда изпълни безупречно, включваше песни и от трите й студийни албума - The 18th Day (2004), Shine (2008) и All of Me (2012).

Разбира се, София като част от турнето в подкрепа именно на All of Me, успя да чуе вече улегналите й стилово парчета като Thank You, The Life и Break My Heart.

Сингълът American Boy (Feat. Kanye West), донесъл й статуетка Grammy през 2009 година, побърка публиката. Хитът One Love се получи повече от страхотно дори и без David Guetta, като същото бе валидно и за Come Over - лек реге вариант без Sean Paul. Грандиозно бе и при No Substitute Love - ударна сетивност за еманципация и женска сила.

Estelle в София - музикална пъстрота на една сексапилна грация, подплътени по най-естествения начин с 24-каратова усмивка и топло отношение.

Сподели.