Есма Реджепова: Евровизия е станала гей манифестация

Pinterest LinkedIn +

Певицата Есма Реджепова, която заедно с Влатко Лозаноски-Лозано представи Македония на Евровизия, изрази разочарованието си от международния песенен конкурс, обявявайки, че той се е превърнал в сцена за гей манифестации.

"Това е нечувано. Само п***раси! Това е една манифестация, за която плащат същите онези, които организират и гей паради по целия свят. Бях чувала, че е така, но за пръв път видях с очите си в какво се е превърнал този прекрасен музикален конкурс. Не е чудно, че не се класирахме добре, като гледам каква е конкуренцията", сподели разочарованието си Есма пред местни медии дни след финала на Евровизия.

69-годишната Реджепова, която е ромската звезда на македонската музикална сцена, представи страната заедно с партньора си Лозано с песента Pred Da Se Razdeni. Двамата бяха класирани на предпоследно място по време на втората полуфинална вечер и не успяха да стигнат до финала.

Българските представители на Евровизия 2013 Стоян Янкулов и Елица Тодорова също не се класираха за финала. По време на представянето си на полуфинала песента им "Само шампиони" получи 45 точки, които класираха българското етно дуо на 12 място.

Сподели.