Ергени за седмица (Hall Pass)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 106 мин. Режисьори: Братя Фарели Сценарист: Брадли Томас, Чарлс Уеслър Сейг С участието на: Оуен Уилсън, Кристина Апългейт и др. Комедия

За филма:

Поредното "отроче" на братята Питър и Боби Фарели с нищо няма да изненада почитателите им, което вероятно е и най-големият му плюс. Режисьорското дуо не се посвени да заложи на брутален и доста циничен сексуален хумор още в заглавието, което ги изстреля на върха – хитовия "Ах, тази Мери" от 1998 година и 13 години по-късно, стриктно спазва същата формула.

В каста на "Ергени за седмица" двамата са се доверили на доказани имена като Оуен Уилсън, Джейсън Судекис и Кристина Апългейт, а заглавието изцяло отговаря и на съдържанието на лентата, което би следвало да приемате като съвет да не водите децата си с вас на този филм, поне ако не са в по-прилична възраст.

Историята:

Двамата семейни приятели Рик и Фред получават специален подарък от съпругите си – една седмица пълна свобода, в която могат да лудеят с който и както си поискат на воля.  Първоначално те се впускат в оползотворяването на дните, но постепенно започват да се питат дали това е, което искат в действителност.


Сподели.