Енрике ще се шири на 270 кв. метра в президентския апартамент на "Кемпински Зографски", ще гледа София от ваната си

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias) ще гледа Витоша от високо по време на тридневния си престой у нас.

Както е известно, идолът на милиони тийнейджърки пристига в България за концерта по случай 15-ия рожден ден на М-Тел като голямата звезда в програмата.

Подобаващо и за статута му, Енрике Иглесиас ще бъде настанен в президентския апартамент в тузарския петзвезден "Кемпински Зографски", който се намира на 18-ия етаж и е един от най-луксозните в столицата.

Широк е 270 кв. метра и има две спални, във всяка от които - гигантски плазми, съответно 42 и 63 инча. Баните също са две, като едната е от черен мрамор, а другата е част от будоара, който гледа към центъра на София. Има и собствена кухня, в която Енрике Иглесиас може да готви сам или както обявиха, от хотела са в готовност са да изпратят и готвач при поискване.

Испанският изпълнител вече уточни и изискванията си по менюто - то трябва да включва супи, салати, различни видове месо, разнообразни зеленчуци и плодове, няколко вида хляб и задължително да бъде току-що приготвено и сервирано. Иначе цялостното обзавеждане в апартамента е в ретро стил, наподобяващ рококо и барок.

Енрике Иглесиас ще се изяви пред родните си фенове на 29 септември в около 21:00 часа. Преди него на сцената зад музея "Земята и хората" ще се качи Sonique.

Сподели.