Emmy 2016: 5-те най-неловки момента от бляскавата вечер

Pinterest LinkedIn +

Раздаването на поредните телевизионни награди Emmy се състоя на 18 септември 2016 г. и въпреки че шоуто беше наистина впечатляващо и вълнуващо, не липсваха и неловки моменти.

Живото предаване има своите предимства, но винаги крие рискове. А най-неприятното от всичко е, че каквото и да се случи пред камерите, то със сигурност ще се види от зрителите. Лайфът на тазгодишните Emmy не беше изключение.

 

1. Мат Лебланк със странна шега за Емилия Кларк

Звездата от Friends (Приятели) беше първият, който каза нещо, което можеше да задържи за себе си. 49-годишният актьор с усмивка заяви, че би гледал известната поредица на HBO Game of Thrones само за да види красивата Емилия без дрехи.

Снимка, публикувана от @emilia_clarke на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

2. Beyonce не спечели награда

Според слуховете Beyonce трябваше да се качи на сцената, но това не се случи. И въпреки че визуалният й албум Lemonade си спечели четири номинации, изпълнителката не успя да отнесе нито едно отличие. 

Снимка, публикувана от Ny somers (@fandons_love_98) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

 

3. Татяна Мейсли беше принудена да честити рождения ден на Джими Фалън

По време на интервюто си със актрисата от Orphan Black Татяна Мейсли водещата Джулияна Ранчич отбеляза, че колегата й Джими Фалън има празник. Така тя леко намекна на Татяна, че трябва да го поздрави.

Снимка, публикувана от @tatianamaslany на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

4. Ейми Шумър говори за тампона си

Всички знаем, че Ейми е твърде откровена, дори когато е на червения килим. Запитана с какво е облечена, тя отговори: "Рокля на Vivienne Westwood, обувки Tom Ford и тампон". 

Снимка, публикувана от @amyschumer на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

5. Обявяването на излизането на Бил Козби на сцената

Този гаф е дело на водещия Джими Кимел, който побърза да признае шегата си. Знаем, че всичко е дели на сценаристите, но ако съдим по лицата на гостите, едно е ясно – те бяха повече шокирани, отколкото развеселени.


Снимка, публикувана от Television Academy (@televisionacad) на

Сподели.