Eminem се сдобри с Kimberly, планира повторен брак с нея

Pinterest LinkedIn +

Хип-хоп звездата Еминем (Eminem) и бившата му съпруга Кимбърли Медърс (Kimberly Mathers) са се сдобрили и не е изключено отново да сключат брак, разкрива самият изпълнител. Двамата се венчаха за първи път през 1999 г. и се разведоха драматично 3 години по-късно, водейки съдебна битка за попечителството на дъщеря си.

"Ние се помирихме и може би отново ще се оженим", казва Еминем в интервю за детройтската радиостанция WKQI-FM, в хода на което Кимбърли Медърс неколкократно е наречена "жена ми Ким".
 
В него той дискутира и престоя си в клиника по-рано тази година, във връзка със зависимостта си към сънотворни медикаменти: "Когато постъпих в клиниката, аз... аз го направих, казвайки си: "Искам да съм чист, ще се отърва от това, преди да е станало прекалено късно."
 
Казусът придоби публичност през август, когато звездата отмени турнето си в Европа. Месец по-рано той отрече твърденията, че ще сложи край на изпълнителската си кариера, но потвърди, че възнамерява временно да слезе от сцената:
 
"Сега преживявам момент от живота си, в който сякаш не знам накъде отива кариерата ми. Затова и нарекохме албума "Curtain Call" - това може да е последното ни издание. Нищо не се знае."
Сподели.