Eminem със загадъчно послание за изборите в САЩ

Pinterest LinkedIn +

По всичко личи, че новият албум на Еминем ще бъде едно от най-обсъжданите събития в края на тази година и началото на следващата не само на музикалната сцена, но и в света на шоубизнеса.


Всички фенове на черната музика тръпнат в очакване на белия рапър, който не ги е разочаровал с нито едно от парчетата или откритията си до момента. Новият албум на Слим Шейди е наречен “Encore” и ще излезе на 15 ноември, тази година в България и света (Вирджиния Рекърдс/Universal Music).

Но преди да се появи новата продукция, талантливият рапър и продуцент е подготвил “бомба със закъснител”, която ще изненада за пореден път света. Първият сингъл от проекта е “Just Lose It” и ще се завърти по световните радиостанции в началото на другата седмица. В момента се снима клипът към парчето, който е режисиран от Фил Атуел и самия Еминем. Видеото ще бъде готово за излъчване в началото на октомври.

Не това, обаче, е “бомбата”, макар че всички очакват с нетърпение първия хит, “Just Lose It”. Изненадата е вторият нов сингъл, “Mosh”, който ще излезе непосредствено преди албума. Парчето ще се завърти точно две седмици преди 2 ноември, когато ще се проведат президентските избори в САЩ. В песента е заложено много силно послание към правителството на Америка и най-вече към президента. Сингълът е и призив към младите американци да вземат бъдещето в собствените си ръце и да го променят, както и да изразят мнението и чувствата си чрез вота си на изборите.

Инфо: Вирджиния Рекърдс
Сподели.