Eminem отрича твърденията за края на изпълнителската си кариера

Pinterest LinkedIn +

Дни след като неговият колега Proof информира света, че Еминем ще слезе от сцената в края на турнето си, най-продаваният хип-хоп изпълнител хвърли светлина върху собственото си бъдеще. "Няма да се оттегля, просто имам нужда от почивка", казал е той за MTV.

Източници от Детройт - родният град на Еминем, през изминалата седмица потвърдиха изявлението на Proof (D-12), в което той разкри плановете на знаменития си колега да приключи кариерата си на изпълнител след края на Anger Management в средата на септември. Всички те обясняваха, че Еминем е изморен от светлините на рампата и иска вместо това да продуцира други артисти. Мениджърът му не изложи твърда позиция, но изказа мнението, че с "Encore" изпълнителят е достигнал върха на кариерата си като такъв.

"Не бързайте толкова", отвръща Маршал Брус Медърс Трети (Marshall Bruce Mathers III, aka Eminem):

"Когато казвам, че ще си почина, аз имам предвид да си почина от своята музика и да вляза в студио, където да продуцирам нечия друга и да я издам. Това се нарича почивка за мен", казал е музикантът (и актьор - "Осмата миля"). "Когато знам каква ще е следващата ми крачка, аз ще я кажа на всеки. Някой казва, че "Encore" ще остане последният ми албум. Аз никога не съм казвал подобно нещо. Въобще нищо не съм казвал. Още не знам какво ще правя. Нищо не е решено, разбирате ли?"

Все пак Еминем е признал, че нищо не продължава вечно и вероятно ще настъпи денят, в който ще реши да посвети времето си на удоволствието от активите на това да си най-продавания хип-хоп артист на всички времена, но това време още не е дошло. "Знам, че няма да рапирам вечно, знам това много добре" - казал е той - "Но докато чувствам, че имам енергията и одухотворението да го правя, и мога да го правя, ще го правя. Винаги ще правя музика, независимо дали ще съм седнал зад пулта, ще продуцирам, правя бийтове и издавам други артисти, или реша да направя ново турне или нов албум. Когато започна да правя нещо различно, хората ще научат".

В деня, в който той се "пенсионира", ще започнете да ме гледате постоянно по MTV", шегува се 50 Cent - рапърът, с който Еминем споделя сцените на Anger Management Tour. "Ще бъда на филмовите награди. Ще бъда в новините. Ще ви втръсне от мен.", добавил е тъмнокожият рапър.

 

Сподели.