Ема Уотсън не се нуждае от питие, а от Beyonce и Lady Gaga

Pinterest LinkedIn +

Ема Уотсън засне зашеметяваща черно-бяла фотосесия за майския брой на списание Interview, а в ролята на интервюиращ влиза колежката й Джесика Частейн.

Aктрисата, която се превъплъщава в Бел в игралната версия на любимата анимация "Красавицата и Звяра" (Beauty and the Beast), разкрива мнението си за развитието на технологиите и социалните мрежи, споделя как се забавлява и как преодолява страха си от завишените очаквания към нея.

Преди няколко месеца Ема разочарова своите фенове с решението си да не си прави селфита с тях, тъй като те нарушават личното ѝ пространство. А сега получаваме по-подробно обяснение за това:

"Социалните мрежи са като минно поле. В наши дни технологиите се развиват толкова бързо. Всеки се опитва да разбере какво е да имаш аватар, как да живее в интернет, какво значение има неприкосновенността на личното пространство. Мисля, че все още се опитваме да открием как всичко да се случи по правилния начин. А това е трудно. Интернет е невероятна сила, която се нуждае от управление – не за да ограничава свободата ни, а за да защитава хората."

Публикация, споделена от Interview Magazine (@interviewmag) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Ема не изглежда като типичната купонджийка. Рядко може да бъде заснета от наблюдателни папараци да излиза от популярен клуб, така че какво може да прави през малкото си свободно време, освен евентуално да чете книги?

"Готвя. Смятам, че правя много добър бананово-шоколадов хляб. Ужасно добър е. Отделям време на котката си. Обичам да пътувам. Аз съм момиче, което ще започне да танцува, без да има и капка алкохол в кръвта си. Само ми трябва страхотна песен, като тези на Beyonce и Lady Gaga."

След като става световноизвестна с ролята си на Хармаяни Грейнджър в поредицата за магьосника Хари Потър, очакванията към Ема са убийствени. Според мнозина тя няма да успее да надскочи този образ. Но тя опровергава твърденията и днес продължава да е на върха на кариерата си.

"Когато се явявах на кастингите, не изпитвах страх. Просто знаех, че обожавам това момиче, че обичам ролята и този фантастичен свят. Но днес с "Красавицата и Звяра" нещата се променят. В лентата пея за първи път пред камера. Очакваn, че журналистите ще ми задават стотици въпроси дали смятам, че ще се справя. Трябваха ми доста усилия, за да преодолея напрежението."

Публикация, споделена от Emma Watson (@emmawatson) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сподели.