Елтън Джон: Мадона прилича на стриптийзьорка в цирка

Pinterest LinkedIn +

Сър Елтън Джон (Elton John) се нахвърли върху Мадона (Madonna) и обяви, че прилича на "стриптийзьорка в цирка", както и че "с кариерата ѝ е свършено".

В разговор, излъчен по австралийско ТВ предаване, музикантът споделя по адрес на колежката си: "Тя е същински кошмар. Съжалявам, но с кариерата ѝ е свършено. Турнето ѝ е катастрофално, не можеше да се случи по-голяма мизерия".

Сър Елтън Джон добавя още, че според него Мадона е трябвало да запише албум, подобен на хитовия Ray of Light, издаден през 1998 г., и да бъде страхотна поп певица, а не да се занимава с денс проекти. Музикантът добавя, че колежката му изглежда като "стриптийзьорка в цирка".

Във връзка с нападките, отправени по-рано от Мадона по адрес на Lady Gaga, сър Елтън Джон споделя, че певицата била жестока към колежката си, както и че по този начин се опитва да отклони вниманието от собствената си несигурност.

Това не е първият път, в който музикантът отправя нападки по адрес на Мадона. Преди няколко години той обвини певицата, че не пее на живо по време на концертите си, и й го припомни отново по-рано тази година, преди шоуто й на полувремето на Super Bowl.

Сподели.