Елизабета Каналис съблече всичко за PETA! Виж behind-the-scene видео!

Pinterest LinkedIn +

"Предпочитам да се съблека, отколкото да нося животинска кожа!". Това е лозунгът на новата рекламна кампания на организацията за защита на животните (от хората) PETA, а думите принадлежат на рекламното й лице, Елизабета Каналис (Elisabetta Canalis), която демонстрира какво има предвид нагледно в гореща фотосесия, чийто най-добър кадър вече краси билбордовете в Лос Анджелис и Милано.

"Това е начинът, може би единственият, да привлечеш вниманието на хората към тази толкова брутална практика... Бедните животни биват одирани живи или екзекутирани с електричество, или удушавани, или пребивани до смърт чисто и просто в името на модата", аргументира решението си да съблече всичко Каналис, която в продължение на две години – между юни 2009 и 2011 г., бе нон-стоп под прицел в обективите на папараците в качеството си на любовна половинка на холивудската звезда Джордж Клуни (George Clooney).

От началото на 2011 г. насам току-що навършилата 33 години (на 12 септември) италианска актриса (Deuce Bigalow: European Gigolo, Virgin Territory) и модел, родом от Сардиния, участва предимно в телевизионни шоу програми, включително в музикалния конкурс Сан Ремо, на който бе водеща заедно с Джани Моранди, и в предстоящия 13-ти сезон на риалити шоуто Dancing with the Stars, който ще стартира на 19 септември в ефира на ABC. Неин партньор ще бъде Валентин Шмерковски (брат на професионалния танцьор Максим Шмерковски).

През 2010 г. Каналис участва в пет епизода на хитовата американска криминална поредица Leverage и се снима в пълнометражната италианска лента A Natale mi sposo, изпълнявайки една от главните роли.


Сподели.