Elevation 2011 - подробности за фестивалната зона

Pinterest LinkedIn +

Loop Elevation Music Festival 2011 ще се състои на 24 и 25 юни в Разлог. Специално за събитието в България ще пристигнат Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Hurts, Gentleman, Stereo MCs, Cypress Hill, Morcheeba, Parov Stelar Band, Satoshi Tomiie, Delinquent Habits, Dog Eat Dog и др.

Точната локация на фестивала е на 500 метра от входа на град Разлог, на главния път София-Банско. Ще има 15 пропускателни пункта, паркинг и буферна зона. В момента се реновира пътят, по който тировете с техника ще влязат в района, изгражда се специална площадка за бекстейдж зоната.

Екипът на Elevation надхвърля 500 човека и се ръководи от Герхард Кампитц - главен продуцент на фестивала, работил с имена като Linkin Park, Bon Jovi, Nickelback и др.

Разположен на площ от 100 дка, Loop Elevation Music Festival 2011 ще има две сцени, дванайсет бара, места за хранене, зона за забавления, специална платформа за хора с ограничена двигателна способност, търговска зона, над 300 тоалетни. Непосредствено до зоната на фестивала ще бъдат разположени къмпинг и паркинг.  Зоната за забавления ще представлява терен за различни спортове, игри и екстремни преживявания. Кулминация в екстремните изяви ще бъде демонстрацията на Веселин Овчаров, който е в топ 10 на акробатичните парапланеристи в света. Elevation 2011 ще ви даде възможност да полетите над фестивала в тандемен полет с мото делтапланер. Подсигурени са и бънджи скокове от кран.

Ще има още джаги в човешки размери, за които са нужни минимум четири участника, а за най-големите ентусиасти в игрите ще има сумо костюми и тепих. Напълно безплатни ще бъдат зоните за кайт трейнъри и хвърчила, катерене на стена и слаклайн. За тези, които предпочитат силата на гравитацията пред екстремните спортове, ще има обособени игрища за федербал, волейбол, мини футбол и фокс тейл.

Сподели.