Електрически скейтборд стана хит в Indiegogo (видео)

Pinterest LinkedIn +

"Riptide R1" е името на може би най-иновативния електрически скейтборд, който вече е хит в платформата за споделено финансиране Indiegogo.com. Екипът на устройството вече е набрал през сайта нужните му 50 000 щатски долара, за да реализира проекта, както и близо 20 000 щатски долара отгоре.

"Riptide" е пълноценен скейтборд, само че задвижван от електричество. Благодарение на редица иновации той обединява голяма мощност (1800W) с изключително компактен 31 - инчов дизайн.

Персоналното превозно средство може лесно да достигне скорост от 20 мили в час и има 8 мили обхват с едно зареждане на батерията. Освен това то е достатъчно мощно, за да се изкачва и по нагорнище.

Дизайнът му е минималистичен, разполага с удобни дръжки за носене, има режим за по-бързо зареждане на батерията и дори подсветка, за да се вижда в тъмното от останалите участници в движението.

До края кампанията за финансиране в Indiegogo остават седем дни и всеки, който подкрепи проекта, ще има възможност да се сдобие с една бройка на цена, започваща от 499 щатски долара за най-евтиния модел.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.