Експерт от Google идва за специализиран семинар в София

Pinterest LinkedIn +

Както вече ви съобщихме, в София ще се състои първият открит специализиран семинар за една от най-популярните платформи за реклама в света - Google AdWords.

Специално за събитието "Ефективната реклама в Google AdWords", което ще се проведе на 3 април 2012 година в конферентната зала на СТЦ Интерпред, у нас ще пристигне Norbert Simionescu - член на екипа Google Румъния.

В своята лекция на предстоящия семинар
Norbert Simionescu ще разкаже за силата на търсенето и инструментите на Google, с които да достигнем до клиентите и да разберем техните нужди.

Рекламата в Google се доказва като един от най-ефективните канали за популяризиране на бизнеса онлайн. В България вече много хора вече са уверили в това, а други тепърва проучват възможностите.

Организаторите от дигитална агенция Interactive Share са осигурили още четирима експерти, които ще запознаят посетителите в детайли с възможностите и ефективността на рекламата в Google.

Семинарът "Ефективната реклама в Google AdWords" е подходящ за всички специалисти, работещи в сферата на рекламата като цяло и особено за тези, които се занимават с дигитален маркетинг.

Присъствие на събитието се осигурява с регистрация и заплатена такса от 190 лева.
Последен шанс да се регистрирате с -20% намаление или само за 152 лева e използване на купон: 0203.

Сподели.