Едуард Нортън ще лее кръв като брутален злодей в The Bourne Legacy

Pinterest LinkedIn +

След новината, че титулярът Мат Деймън (Matt Damon) няма да е в главната роля в новия филм от хитовата екшън поредица за неуловимия агент Джейсън Борн (Jason Bourne), продуцентите се постараха да направят всичко възможно все пак да задържат вниманието на киноманите.

За заместник на звездата бе избран Джереми Ренър (Jeremy Renner), познат от "Войната е опиат" и "Градът" (The Town), за негова партньорка - Рейчъл Уайз (Rachel Weisz), наскоро омъжила се за "конкуренцията" на Борн в лицето на "Джеймс Бонд" Даниъл Крейг (Daniel Craig), а режисурата бе поверена на Тони Гилрой, който все пак остава на борда на култовата сага.

Сега от Universal ни изненадват и с ново приятно попълнение в каста на The Bourne Legacy, информирайки, че са завършили успешно преговорите с неповторимия Едуард Нортън (Edward Norton), който ще се превъплъти в отрицателна мъжка роля.

Без да крием възхищението си от разнообразния актьорски потенциал на последния, ще признаем, че въпреки отсъствието на Деймън, то и новият Борн буди достатъчно ентусиазъм, въпреки че в сикуела персонажът на горепосочения въобще няма да присъства като типаж. Дори и така обаче, август 2012 ще е месец, който ще очакваме с огромен интерес.


Сподели.