Една нощ с Jennifеr Lopez

Pinterest LinkedIn +

На 29 април в Дом на киното в столицата ще се състои Jennifer Lopez Night с прожекции на два филма с участието на звездата, видеоклипове и after party. Повод за мероприятието е концерта на Лопез в България, който след отмяната на първоначално обявената дата 2 май ще се състои на 23 май.

Както Avtora.com вече писа, Дженифър Лопез отмени не само концерта си в България, но и този в Гърция. Като причина за това организаторите на събитието у нас, промоутърската агенция на мис България 2001 Pick & More, посочиха в официалното си изявление "изключително големия интерес от страна на други държави към турнето й в Азия и Европа".
 
Въпреки изместването на концерта с три седмици, той ще се състои, както предварително бе обявено, на най-големия стадион в България - столичния "Васил Левски", а билетите, продадени за 2 май, ще бъдат валидни и за 23 май.
 
Специалната вечер, посветена на певицата и актриса, която в момента отново е супер актуална не само в България, но и в световния музикален ефир с участието си в хита на LL Cool J "Control Myself", ще започне в 21:00 ч. с прожекция на филма “Обратен завой”. Във филма, чийто режисьор е култовия Оливър Стоун, на Лопез партнират суперзвезди като Шон Пен, Ник Нолти, Хоакин Финикс, Клеър Дейнс, Джон Войт, Били Боб Торнтън и Лив Тайлър. Музиката е на Енио Мориконе.
 
Следващата кино прожекция ще е от 01:00 ч. - филмът “Ще танцуваме ли?” с Дженифър Лопез, Ричард Гиър, Сюзан Сарандън, като между двете ленти на екрана в Дом на киното ще бъдат излъчени видеоклипове на най-големите хитове на певицата. След “Ще танцуваме ли?” вечерта ще продължи и приключи с J Lo’s Rebirth after party, посветено на нея и най-новия й албум ("Rebirth"), в чиято подкрепа е и турнето й.
 
Входът за вечерта, организирана от Дом на киното, съвместно с Vitality music,  Vitosha entertainment и Pick & More, ще е 6 лв.
Сподели.