Един паметен stage diving! Lady Gaga се овъргаля гола в ръцете на феновете в Чикаго (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Щастливци (или пък не) са феновете, които присъстваха в първия ден на фестивала Lollapalooza в Чикаго на 6 август.

Дебютната изява на скандалната певица на ежегодния музикален форум във "ветровития град" беше през 2007 г., когато тя се качи на една от малките сцени, носейки екстравагантен тоалет, с който успя да привлече погледите върху себе си и да даде заявка за обещаващо попълнение на световната сцена.

Ето, че три години по-късно, вече суперзвезда, Lady Gaga се качи на main stage на Lollapalooza 2010, облечена в същия тоалет, сякаш за да покаже на всички, че помни откъде е започнала кариерата й.


Lady Gaga на Lollapalooza 2007

"Тогава нямах звукозаписен договор. Никой не вярваше в мен. Но аз го направих. Благодаря ви от все сърце, че сте тук тази вечер", сподели певицата, чийто сет продължи около 2 часа.

Сред хитовете, които прозвучаха, бяха Just Dance, Telephone, Paparrazzi, Bad Romance, както и парчето Boys Boys Boys, посветено, по думите на самата Gaga, на "най-големите й фенове - гейовете в Чикаго".


Lady Gaga на Lollapalooza 2010

Часове преди шоуто обаче, изпълнителката се качи на сцената по време на изявата на рок бандата Semi Precious Weapons.

Полугола, Lady Gaga си размени страстни целувки с фронтмена Justin Tranter, а след това се хвърли в ръцете на публиката за един наистина паметен stage diving...

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.